Доменико признао да је убио Хилду, поријеклом из Србије

bild.de
Доменико признао да је убио Хилду, поријеклом из Србије

Берлин - Доменико Д. је признао у њемачкој полицији да је убио Хилду А, поријеклом из Србије, тако што ју је ударао чекићем по глави и повриједио бритвом за бријање, преноси данас њемачки таблиод "Билд".

Таболид наводи и да је убица, затим, оруђе којом је убио своју дјевојку бацио у различите канте за смеће.

Послије вишечасовног испитивања Доменико Д, стар 26 година, признао је убиство и рекао да није желио да Хилду Л. убије и да ју је "ударао оштрим дијелом чекића, али не намјерно".

"Када је, међутим, видио да је тешко повријеђена, одлучио је да је убије", преноси "Билд" ријечи убице, за кога се каже да је стар 26 година и да је против њега подигнута оптужница због убиства и прикривања убиства.

За Доменика Д. се каже да је са жртвом био у вези од фебруара ове године и да се на друштвеним мрежама показивао веома заљубљен у лијепу Хилду.

Хилда Л. (29) је убијена брутално у свом изнајмљеном стану у Франкфурту.

За ту младу и лијепу жену њемачки медији пишу да је радила као козметичарка и као адвокатски помоћник.

Штампа пише да је убијена, такође, била муслиманка и да пријатељи покојне Хилде кажу да је она била толерантна и отворена особа која би се тешко сложила са неким ко има екстремистичке погледе.

За убицу постоје медијске спекулације да је био екстремни муслиман.

Леш убијене пронађен је у прошли петак у њеном стану, а патолози су, осим повреде главе, које потичу од удараца, утврдили и више резова оштрим предметом на врату, преносе медији.

Убијена је била разведена и имала трогодишњу кћерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана