Додик очекује највећу изборну побједу до сада

Срна
Додик очекује највећу изборну побједу до сада

Требиње - Предсједник СНСД-а Милорад Додик очекује да ће СНСД у Требињу на октобарским изборима остварити за 30 одсто бољи резултат него на изборима 2016. године.

Након састанка са представницима мјесних одбора требињског изборног штаба, Додик је рекао да је стање у СНСД-у у Требињу, као и другим мјестима, најбоље до сада и да очекује најбољи икада постигнути изборни резултата у свим дијеловима Републике Српске.


“Модел рада у Требињу треба да буде пренесен и у друге општинске организације. Нађен је квалитетан спој између градске управе, директора јавних установа и предузећа, који су вршиоци одговорних функција”, рекао је Додик.

Генерални секретар СНСД Лука Петровић истакао је да је требињски СНСД потпуно спреман за предстојеће опште изборе и изборну кампању.

“Апсолутно смо на услузи свим грађанима једнако. Они то препознају и очекујемо рекордну побједу СНСД-а у Требињу и шире”, нагласио је Петровић.

Он је додао да требињски СНСД има јасно зацртане циљеве за Народну Скупштину Републике Српске, Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, а да је један од њих освајање четири до седам мандата, колико их у Народној скупштини Републике Српске припада изборној јединици девет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана