Dodik: Za Srpsku uspješna 2017. godina

Srna
Dodik: Za Srpsku uspješna 2017. godina

Banjaluka - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je na sastanku sa predstavnicima vjerskih zajednica u Republici Srpskoj da je ova godina bila uspješna za Srpsku koja je danas stabilna, njene vitalne funkcije su očuvane, a ekonomija ojačana.

Na današnjem sastanku u Banjaluci ocijenjeno je da postoji dobra saradnja institucija Republike Srpske sa vjerskim zajednicama i izraženo opredjeljenje da bude unapređivana.

Dodik je predstavnike vjerskih zajednica na prijemu, upriličenom povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike Srpske, upoznao sa nekim od najvažnijih pitanja u Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Prijemu su prisustvovali Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom, preosvećeni episkopi banjalučki Jefrem, zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije, zvorničko-tuzlanski Fotije, bihaćko-petrovački Sergije, te predsjednik Jevrejskog kulturnog centra u Banjaluci Arie Livne i direktor Republičkog sekretarijata za vjere Dragan Davidović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana