Додик: Вјерујемо у велику побједу на изборима

Срна
Додик: Вјерујемо у велику побједу на изборима

Бањалука - Предсједник Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Милорад Додик рекао је данас да вјерује у велику побједу те странке и њених кандидата на предстојећим изборима.

"Та побједа ће бити апсолутна и на позицији странке и на позицији кандидата. СНСД има с чиме да изађе на ове изборе и када се окренемо иза себе, од 2014. до ове године, мислим да смо само низали добре резултате и велике успјехе", рекао је Додик новинарима уочи оперативног састанка свих органа Градског одбора СНСД-а Бањалука, поводом припрема за предстојеће опште изборе.

Додик је рекао да СНСД широм Српске показује вољу и интензитет окупљања своје организације и њеног стављања у функцију велике побједе.

"Све анкете које спроводи СНСД, али и наши противници, говоре о нашој великој побједи. Ми ћемо водити кампању за човјека која ће показати истину. Вјерујемо да значајан број људи подржава нашу политику и захвалност иде градоначелнику Бањалуке и предсједнику Градског одбора СНСД-а Игору Радојичићу што је готовост наше организације у овом граду подигао на највиши могући ниво", поручио је Додик.

Он је навео да је Градски одбор СНСД-а Бањалука најмасовнији и најбројнији страначки одбор, који одлично ради.

"Одличан рад Градске управе Бањалука, предвођене градоначелником Радојичићем, показао се веома добрим политичким избором СНСД-а, али и грађана Бањалуке. На бази тог успјеха и подршке коју смо дали са републичког нивоа, ми у овај град излазимо са значајним политичким капиталом и желимо само да га ефектуирамо у смислу подршке људи која ће се манифестовати на дан избора", истакао је Додик.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић рекао је да изборни циљ ове организације велика и убједљива побједа у највећем граду Српске.

Он је навео да је Градски одбор СНСД-а Бањалука спреман за изборе, те да ће у петак, 7. септембра, и званично почети изборна кампања на чему раде већ мјесецима.

Радојичић је навео да ће на данашњем састанку у Бањалуци највише руководство СНСД-а дати посљедња упутства, логистичке и политичке инструкције за мјесец дана кампање за кандидате и представнике око 250 мјесних штабова и одбора те странке у Бањалуци.

"Кампања почиње у петак навече великом конвенцијом СНСД-а у Бањалуци и, као што правила налажу, у наредних мјесец дана на више локација у граду биће одржано више страначких трибина, митинга и окупљања на којима ћемо бити представљени у Бањалуци", најавио је Радојичић.

Састанку у Градском одбору СНСД-а Бањалука у великој сали Културног центра Бански двор, осим кандидата те странке за српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и за предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, присуствовали су бројни високи страначки функционери, чланови и симпатизери бањалучког СНСД-а и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана