Додик: Уложен новац у дестабилизацију Српске - важно збити редове

Срна
Додик: Уложен новац у дестабилизацију Српске - важно збити редове

Нови Град - Предсједник Савеза независних социјладемократа Милорад Додик изјавио је да је чињеница да су разни међународни фондови уложили огроман новац за дестабилизацију Републике Српске и смањење утицаја Русије због чега је важно да се збију редови.

Додик је предстојеће парламентарне изборе оцијенио веома важним, истичући да не сумња у побједу кандидата СНСД-а и коалиције окупљене око ове странке.

“Ми се озбиљно спремамо и за предстојеће изборе који су веома важни. Чињеница је да су разни међународни фондови уложили огроман новац за дестабилизацију Српске и смањење утицаја Русије. И зато је важно да збијемо редове”, рекао је Додик вечерас на обиљежавању 20 година од оснивања Општинског одбора СНСД-а Нови Град.

Он је рекао да СНСД ужива велико повјерење народа у овој општини, што је показала и тријумфална побједа на локалним изборима.

Додик истакао да није било лако прије 20 година основати одбор у Новом Граду али да су активисти заједно са руководством успјели и у протеклом периоду реализовати бројне значајне пројекте.

“Свјесни смо да се успјех једне политике мјери по томе шта је урађено, а урађено је много, чему СНСД дугује повјерење народа”, истакао је Додик.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијаноћ рекла је да је СНСД заједно са локалним активистима странке реализовао пројекте који су били приоритетни за грађане.

“Наше опредјељење је да тако буде и у наредном периоду. Планирани су пројекти који ће побољшати квалитет живота грађана, а планирано је и отварање нових радних мјеста”, истакла је Цвијановићева.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Сњежана Рајилић рекла је да је данас велики дан за СНСД у Новом Граду.

“Иза нас је скоро 15 година власти. У протеклих 12 година у пројекте у Новом Граду уложено је више од 30 милиона КМ, а реализовано је више од 500 пројеката”, каже Рајилићева.

Обиљежавању 20 година од оснивања СНСД-а у Новом Граду присуствовали су бројни чланови и симпатизери странке.

За два дана биће познати кандидати за предсједника Српске и члана Предсједништва БиХ

Предсједник Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Милорад Додик изјавио је да ће за два дана на сједници Главног одбора ове странке бити одлучено ко су кандидати за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ.
Додик је рекао да на предстојећим изборима очекује подршку од 65 одсто за Народну скупштину Републике Српске и 70 одсто за парламент БиХ.

“Ми смо најјача политичка партија. То уважавају и наши политички противници. Наши кандидати су и кандидати наше коалиције са ДНС-ом и СП која траје 20 година. Сада имамо подршку и Уједињене Српске и партија окупљених око патриотског блока у Српској”, напоменуо је Додик, који у Новом Граду присуствује обиљежавању 20 година постојања СНСД-а.

Он је истакао да Нови Град заслужује да му се посвети пажња због бројних активиста СНСД-а који су 20 година били изложени политичкој борби да проведу и остваре планове и програме странке.

“Али, зато можемо рећи да су у Новом Граду реализовани бројни пројекти у инфраструктури и ријешени бројни проблеми”, рекао је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана