Додик: СНСД у Трнову показао да његова снага јача

Срна
Додик: СНСД у Трнову показао да његова снага јача

Бањалука - Предсједник СНСД-а Милорад Додик изразио је задовољство побједом кандидата ове странке Драгомира Гаговића на пријевременим изборима у општини Трново и чињеницом да су избори прошли у мирној атмосфери политичке конкуренције.

"Нама је веома важна ова побједа. Ово је доказ да СНСД има снагу и да његова снага јача", рекао је Срни Додик.


Он је подсјетио да је на прошлим изборима у овој општини, прије годину дана, кандидат СНСД-а Горан Вујичић побиједио са 30 гласова разлике, а сада је то 180 гласова разлике, што је шест пута више.

"Важно је да су људи на том простору показали да кореспондирају са оним што је републичка власт и на тај начин су веома свјесни да кореспонденција локалне и републичке власти може само донијети добробит и развој тој општини", навео је Додик.

Додик је истакао да је побједа СНСД-овог кандидата у Трнову бриљантна, те честитао новоизабраном начелнику општине, свим активистима СНСД-а, а становницима Трнова захвалио за неутралну и фер политичку борбу и за подршку кандидату СНСД-а.

Драгомир Гаговић из СНСД-а побиједио је на пријевременим изборима за начелника општине Трново са освојених 640 гласова или 59,1 одсто, прелиминарни су и некомплетни резултати које је синоћ објавила Централна изборна изборна комисија /ЦИК/ БиХ.

Ненад Мишовић из СДС-а освојио је 443 гласа или 40,9 одсто гласова, наведено је на сајту ЦИК-а БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана