Додик: Не знам шта Црнадак и Бореновић знају о ставовима српског народа

Срна
Додик: Не знам шта Црнадак и Бореновић знају о ставовима српског народа

Бањалука - Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је Срни да се у Републици Српској рачуна став српског народа и да не зна шта би о тим ставовима могли да знају предсједник и потпредсједник ПДП-а Бранислав Бореновић и Игор Црнадак, кад су они већ седам година опозиција у Српској.

"Они су опозиција већ седам година у Републици Српској и то након што су изашли из власти, јер их је неко обавијестио да ће боље проћи ако не буду уз СНСД. Онда су их на власт морали прогурати отворени противници српског народа, а сад Бореновићу и Црнатку исти ти противници Срба говоре да ће боље проћи ако не подржавају Слободарску партију Аустрије", рекао је Додик на питање Срне да прокоментарише тврдње Бореновића и Црнатка да је подршком кандидату Слободарске партије за предсједника Аустрије Норберту Хоферу нанио штету Српској.


Додик је рекао да је посебно разочаран како га Црнадак и Бореновић прате у посљедње вријеме. "Некад су реаговали одмах на моје изјаве, а сад за сваку ствар прво чекају менторе да им дају зелено свјетло да ме нападну", истакао је Додик.

"СНСД је много пута до сада изразио подршку Слободарској партији Аустрије и, ево, ја понављам да смо уз ту партију, јер је она увијек била уз српски народ. И пустите то што Црнадак прича. Зар постоји ико коме Црнадак још може да подвали причу о добробити за Републику Српску? Он само може да понесе какав сувенир или чоколаду из Аустрије, па да грађани имају бар неке користи од његових екскурзија по страним државама", нагласио је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана