Додик: Инцко - острашћени плаћеник кога не вриједи коментарисати

Срна
Додик: Инцко - острашћени плаћеник кога не вриједи коментарисати

Бањалука - Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је високи представник у БиХ Валентин Инцко острашћен и одавно опредијељен да ради плаћенички посао против Срба и Републике Српске.

"Не знам откуд сад тај Инцко!? Вјероватно навратио у Сарајево и, видјевши шта бошњачки медији пишу, пожурио је да их што прије подржи и не прочитавши изјаву, и не сагледавши контекст у коме је дата", рекао је Додик на питање Срне да прокоментарише оцјену Инцка да предсједник Српске уноси страх међу повратнике својом наводном изјавом о "окупацији Дрине".


Додик је додао да се високи представник, наравно, ни овај пут није извинио за изјаву која вријеђа српски народ и Републику Српску, напомињући да је Инцко свој однос према српском народу и Српској показао тиме што никада није дошао у Братунац да изрази пијетет српским жртвама у средњем Подрињу.

"Због тога не вриједи коментарисати острашћеног и давно већ опредијељеног Инцка који ради свој плаћенички посао против Срба и Републике Српске", закључио је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана