Đokiđ: Dodik i Cvijanovićeva zaslužuju podršku građana

Srna
Đokiđ: Dodik i Cvijanovićeva zaslužuju podršku građana

Nevesinje - Koalicija SNSD-SP-DNS radila je i ubuduće će raditi u interesu građana Republike Srpske, od kojih se očekuje podrška zajedničkim kandidatima na predstojećim izborima, poručeno je u Nevesinju sa današnjeg sastanka međunarodnog sekretara SNSD-a Željke Cvijanović sa koalicionim partnerima sa područja ove opštine.

Sastanku je prusustvovao i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, koji je nakon sastanka istakao da je riječ o odgovornoj koaliciji koja je postigla i rekord po tome što je uspjela da se održi više od 13 godina i koja i dalje radi u najboljem interesu za građane Republike Srpske.

Govoreći o izbornim očekivanjima, Đokić je istakao da je u potpunostu uvjeren u pobjedu kandidata koalicije za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

"Vjerujem u potpunu podršku građana Srpske, zbog toga što smo prethodnih godina vrlo odgovorno, posvećeno i u interesu stanovništva vršili vlast u republici, u čemu su poseban doprinos dali Dodik i Cvijanovićeva obavljajući svoje funkcije", rekao je Đokić.

On je rekao da i na osnovu budućih planiranih aktivnosti od građana mogu zatražiti potpunu podršku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana