Ђокић: Социјалисти - препознатљив политички фактор

Ђокић: Социјалисти - препознатљив политички фактор 21.06.2018 22:39 | Срна

Добој - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је вечерас у Добоју да је ова странка од оснивања 1993. године дала пуни допринос економско-социјалном развоју сваке локалне заједнице и економском расту Републике Српске.

“Мало је политичких партија које су успјеле да на овако узаврелом простору, какав је Република Српска и цијели регион, опстану и да увијек буду важан и препознатљив политички фактор. Ми социјалисти смо то успјели, захваљујући чврстој вјери у идеју око које је настао наш програм”, рекао је Ђокић новинарима прије почетка обиљежавања 25 година од оснивања добојског Градског одбора СП-а.

Он је нагласио да се ова партија бори за јачање елемената државе социјалне правде, правде у цјелини, развој солидарности и хуманости, афирмацију слобода и непрекидне борбе за општи напредак, прије свега економско-социјални развој и безбједност свих грађана.

“Захваљујући својој борби и у партнерству које имамо, успјели смо да Република Српска из године у годину напредује. И наш политички програм полази од тога да тај напредак доказујемо и да можемо остварити тамо гдје смо на позицији”, рекао је Ђокић.

Он каже да су социјалисти у Добоју једина опозициона партија, са јасним и коректним дјеловањем с циљем развоја града и цијелог региона.

Ђокић је нагласио да добојски социјалисти имају довољну подршку грађана и да ће на октобарским изборима обезбиједити најмање један посланички мандат.

Предсједник добојског одбора СП-а Срђан Тодоровић рекао је да је ова странка у протеклих 25 година водила досљедну политику с циљем промјене ситуације у овој локалној заједници, што је резултовало све већом подршком грађана.

Он је убијеђен да ће Добој након октобарских избора имати адекватне представнике у институцијама у Бањалуци и Сарајеву који ће омогућити да услови живота у овом граду буду бољи.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица