Ђокић: Очекујемо већу подршку на изборима

Srna
Ђокић: Очекујемо већу подршку на изборима

Требиње - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изразио је очекивања да ће ова политичка партија на предстојећим изборима имати већу подршку, јер је претходних 25 година радила у интересу Републике Српске и њених грађана, што ће и даље чинити.

"Грађани препознају идеју социјалиста - сигурност, стабилност, политичку снагу која умјереном политиком, одговорношћу и дијалогом подстиче друге да се усмјере ка таквој политици, а када су у питању укупни односи у БиХ онда желимо трајан мир и сигурност за сваки народ", рекао је Ђокић.

Уочи сједнице Регионалног одбора СП за Херцеговину одржаној у Требињу, Ђокић је истакао да је све оно што су социјалисти радили у претходним годинама било у фукцији испуњења најава у предизборном програму 2014. године.

"То је борба за привредни развој Републике Српске, стварање нових радних мјеста, те побољшање укупног економског амбијента за стварање предуслова за нове инвестиције", рекао је Ђокић.

Он каже да још нису дефинисали листу кандидата за посланике, али да је циљ социјалиста да у Херцеговини имају два мандата за Народну скупштину Српске.

Ђокић је напоменуо да се редовно извршавају обавезе према свим фондовима социјалног осигурања - исплата пензија, дјечијег и материнског додатка.

Он је рекао да се у Херцеговини реализују озбиљне инвестиције, да су у току активности на изградњи Хидроелектране "Дабар", као и да је завршена фаза припрема за уговарање изградње Хидроелектране "Бук Бијела".

Потпредсједник СП Максим Скоко очекује да ће СП добити у Херцеговини два мандата за Народну скупштину и истиче да не сумња у такав резултат познавајући стање на терену.

"Свјесни смо да ће грађани препознати наше опредјељење да радимо на добробит грађана у свим структурама гдје учествујемо у власти, те за стварање бољег привредног амбијента у Републици Српској", рекао је Скоко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана