Ђокић: Обновљена партија великим бројем нових члановаз

Срна
Ђокић: Обновљена партија великим бројем нових члановаз

Ворник - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је вечерас у Зворнику да се изборном активношћу, која се приводи крају у СП-у, жели освјежити партијска организација.

"То је један од партијских циљева који се реално спроводи, јер смо у досадашњим изборним активностима успјели да обновимо партију великим бројем нових чланова који су изабрани у органе у градским и општинским организацијама СП-а", рекао је Ђокић на Изборној конференцији Градског одбора СП Зворник.


Он је нагласио да је суштински циљ кроз ову изборну активност да се врло јасно јавности представи да СП има кадровску структуру која може да носи терет великих друштвених послова и обавеза, те да је спремна да преузме терет у будућем периоду зато што програм СП-а у себи носи све принципе који су и данас и те како важни за ово друштво.

"Ти принципи су да наставимо борбу за социјалну правду, солидарност, хуманост, владавину права, свеопшти напредак и бољи живот сваког човјека", рекао је Ђокић и истакао да је приоритет борба за економски раст и развој Републике Српске.

Он је истакао да СП, као партнер у власти, даје изузетан допринос својом активношћу раду Владе и других институција Републике Српске.

Ђокић је додао да СП у наредном периоду жели да развија политички и друштвени утицај, те изразио увјерење да ће наставити тренд ширења партије.

Он је рекао да је СП у Зворнику врло добро организована и да је представљају угледни људи, што је најбољи показатељ сигурности и чврст ослонац за све који вјерују у програм социјалиста.

Предсједник Градског одбора СП Зворник Владимир Мијатовић рекао је да на подручју града Зворника има 36 мјесних одбора и да је циљ да ова партија у свих 45 мјесних заједница има и мјесни одбор.

На Изборној конференцији за предсједника Градског одбора СП изабран је Владимир Мијатовић који је и до сада обављао ову функцију, а за потпредсједнике Анкица Батинић и Небојша Галић.

На Изборној конференцији изабрани су и органи Градског одбора СП Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана