Давор Драгичевић: Данас пријава против 13 лица, а има их 82

nezavisne.com
Давор Драгичевић: Данас пријава против 13 лица, а има их 82

Бањалука - На бањалучком Тргу Крајине и вечерас је одржано окупљање на којем Давор Драгичевић, отац трагично страдалог Давида Драгичевића и група Правда за Давида 152. дан траже истину и правду.

“Данас сам био у Сарајеву, у Агенцији СИПА и предао документе који ће бити предати Тужилаштву БиХ”, рекао је Давор Драгичевић, након чега је прочитао имена људи против којих је данас поднио кривичну пријаву. Како је навео, пријаву је поднио за сада против 13 лица, укључујући и руководиоце МУП-а РС, а има их према његовим ријечима 82.

Наводи се да су пријављени због удруживања ради вршења кривичних дјела, прикривања убиства и убица, ометања доказивања и слично.

Како је навео, дао је рок да до 05.10 сви са листе буду ухапшени и процесуирани, а ако до тада тога не буде, он ће доћи на Трг и више неће ићи кући, док лично он не истјера истину и правду.

“Беса је беса, ја ћу то урадити за своје дијете, па ћете видјети онда како ће све завршити.”!, узвикнуо је Давор Драгичевић.  

Драгичевић је потврдио и да европски стручњаци стижу у понедјељак у Бањалуку, те да од њих очекује да случај убиства његовог сина расвијетле и да се коначно закон почне тумачити како треба.

Након шест дана потраге, Давидово тијело пронађено је 24. марта на ушћу Црквене у Врбас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана