Давидов отац на Тргу Крајине: Процвјетале су, сине, оне двије дуње

www.6yka.com
Давидов отац на Тргу Крајине: Процвјетале су, сине, оне двије дуње

Фото: Бука ђ Давидов отац на Тргу Крајине: Процвјетале су, сине, оне Бањалука - Још једно мирно окупљање грађана "Правда за Давида" одржано је вечерас је на Тргу Крајине у Бањалуци.

"Драги мој сине, душо моја, драги наш Давиде, душо наша...Процвјетале су оне двије дуње, сине, што смо их засадили" овим ријечим своје обраћање започео је Давидов отац, Давор Драгичевић.

Прошло је мјесец дана од проналаска тијела Давида Драгичевића.

"Мир достојанство, без политике. Ми само желимо истину и правду. Само те двије ријечи. Саучесништво у убиству је гори злочин од убиства", рекао је Давидов отац.

Он се осврнуо и на, како је рекао, за њега срамно саопштење Тужилаштва у Бањалуци.

"Не дајете ми најважнији доказ-фотодокументацију прве обдукције са 49 фотографија у колору. Дајте их Давору Драгичевићу, да вам Давор Драгичевић покаже шта ви добро знате. Не дате још увијек, радите дан и ноћ. Да вам кажем нешто - 18, 19, 20. и 21. 3. да су били савјесни и радили као што су данас, мој Давид би био жив", рекао је Давор.

"Господо, пређите са ријечи на дјела, рекао сам нећете га други дан убити, то је сигурно", рекао је он данас на окупљању "Правда за Давида" у Бањалуци.

Он је рекао да им неће никога подметнуи као жртву и да ће га лично ослободити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана