DNS Bijeljina: Podrška Paviću, očuvati jedinstvo stranke

DNS Bijeljina: Podrška Paviću, očuvati jedinstvo stranke 18.11.2018 16:12 | Srna

Bijeljina - Regionalni odbor DNS-a Bijeljina je na današnjoj telefonskoj sjednici većinom glasova usvojio zaključak kojim se pruža puna podrška predsjedniku stranke Marku Paviću i stranačkom Predsjedništvu u sprovođenju politike DNS-a, saopšteno je iz DNS-a.

"Regionalni odbor DNS-a Bijeljina u svom zaključku poziva sve članove DNS-a da poštuju i slijede odluke predsjednika Pavića i Predsjedništva stranke, s ciljem očuvanja jedinstva DNS-a", navodi se u saopštenju.

Regionalni odbor DNS-a Bijeljina, u čijem su sastavu lokalni odbori DNS-a Bijeljina, Ugljevik, Lopare, Brčko, Šamac, Donji Žabar i Pelagićevo, izražava zahvalnost građanima koji su na proteklim izborima dali veliku podršku DNS-u. 

Kotorvaroški DNS traži poništavanje smjene Čubrilovića

Kotorvaroški odbor DNS-a prikupio je danas potpise više od 280 članova koji daju punu podršku osnivaču stranke Nedeljku Čubriloviću i traže sazivanje sjednice Glavnog odbora na kojoj bi bila poništena odluka stranačkog Predsjedništva o Čubrilovićevoj smjeni sa mjesta zamjenika predsjednika stranke.

"Peticiju su do 12.00 časova potpisali gotovo svi članovi Predsjedništva Opštinskog odbora DNS-a Kotor Varoš i većina članova Opštinskog odbora", rekao je potpredsjednik kotorvaroškog odbora DNS-a Đuro Krčić.

On očekuje da će sutra do 19.00 časova više od 95 odsto članova stranke potpisati peticiju.

Prethodno je podrška Čubriloviću stigla i iz Pelagićeva i Nevesinja.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica