ДНС Бијељина: Подршка Павићу, очувати јединство странке

Срна
ДНС Бијељина: Подршка Павићу, очувати јединство странке

Бијељина - Регионални одбор ДНС-а Бијељина је на данашњој телефонској сједници већином гласова усвојио закључак којим се пружа пуна подршка предсједнику странке Марку Павићу и страначком Предсједништву у спровођењу политике ДНС-а, саопштено је из ДНС-а.

"Регионални одбор ДНС-а Бијељина у свом закључку позива све чланове ДНС-а да поштују и слиједе одлуке предсједника Павића и Предсједништва странке, с циљем очувања јединства ДНС-а", наводи се у саопштењу.

Регионални одбор ДНС-а Бијељина, у чијем су саставу локални одбори ДНС-а Бијељина, Угљевик, Лопаре, Брчко, Шамац, Доњи Жабар и Пелагићево, изражава захвалност грађанима који су на протеклим изборима дали велику подршку ДНС-у. 

Которварошки ДНС тражи поништавање смјене Чубриловића

Которварошки одбор ДНС-а прикупио је данас потписе више од 280 чланова који дају пуну подршку оснивачу странке Недељку Чубриловићу и траже сазивање сједнице Главног одбора на којој би била поништена одлука страначког Предсједништва о Чубриловићевој смјени са мјеста замјеника предсједника странке.

"Петицију су до 12.00 часова потписали готово сви чланови Предсједништва Општинског одбора ДНС-а Котор Варош и већина чланова Општинског одбора", рекао је потпредсједник которварошког одбора ДНС-а Ђуро Крчић.

Он очекује да ће сутра до 19.00 часова више од 95 одсто чланова странке потписати петицију.

Претходно је подршка Чубриловићу стигла и из Пелагићева и Невесиња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана