Cvijanovićeva očekuje pobjedu SNSD-a u Modriči

Srna
Cvijanovićeva očekuje pobjedu SNSD-a u Modriči

Modriča - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras da na predstojećim lokalnim izborima u Modriči očekuje pobjedu, nakon čega će biti nastavljeni projekti aktuelne lokalne vlasti i Vlade Republike Srpske započeti prethodnih godina.

Cvijanovićeva očekuje pobjedu kandidata SNSD-a za načelnika Modriče Mladena Krekića i stabilnu skupštinsku većinu.


"Vlada Republike Srpske je pokazala svoj dobar odnos prema Modriči, kako je to učinila i sa svim opštinama u Srpskoj", rekla je Cvijanovićeva na predizbornom skupu SNSD u Miloševcu kod Modriče, na kome je podržala ponovnu kandidaturu Krekića za načelnika i listu za odbornike za Skupštinu Modriče.

Ona je napomenula da je Vlada Republike Srpske na prostoru ove opštine uložila u prethodnim godinama blizu 60.000.000 KM, kao i 12.000.000 KM plasmana kroz Investiciono-razvojnu banku.

Cvijanovićeva je istakla da je Vlada pokazala kako se treba ponašati u vrijeme katastrofa i da je 2014. godine i nakon poplave dato Modriči 4.600.000 KM sredstava Fonda solidarnost, obezbijeđeni vaučeri za ugrožena domaćinstva, te pružena podrška u sanaciji infrastrukture.

"Ovdje smo izdvojili 1.600.000 KM za stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca, ratne vojne invalide i demobilisane borce", napomenula je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za nečalnika Modriče Mladen Krekić rekao je da je ova stranka sa koalicionim partnerima u Modriči uradila mnogo i to građani ove opštine trebada prepoznaju i potvrde na izborima 2. oktobra.

Krekić je rekao da očekuje pobjedu SNSD, te pozvao građane i političke stranke koje učestvuju na izborima, da do završetka kampanje pokažu toleranciju i uvažavanje protivnika.

"Vodili smo fer kampanju i tako će ostati", poručio je Krekić.

Nosilac liste SNSD-a za skupštinu Modriče Nikola Savić naglasio je da je lista SNSD-a sastavljena od kvalitetnih ljudi koji imaju šansu da osvoje skupštinsku većinu, uz čiju će pomoć će lokalna vlast realizovati projekte koji su planirani Programom SNSD-a za naredni mandat.

Na tribini održanoj u društvenom domu predstavljena je lista kandidata ove partije za skupštinu Modriče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana