Цвијановићева очекује побједу СНСД-а у Модричи

Срна
Цвијановићева очекује побједу СНСД-а у Модричи

Модрича - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је вечерас да на предстојећим локалним изборима у Модричи очекује побједу, након чега ће бити настављени пројекти актуелне локалне власти и Владе Републике Српске започети претходних година.

Цвијановићева очекује побједу кандидата СНСД-а за начелника Модриче Младена Крекића и стабилну скупштинску већину.


"Влада Републике Српске је показала свој добар однос према Модричи, како је то учинила и са свим општинама у Српској", рекла је Цвијановићева на предизборном скупу СНСД у Милошевцу код Модриче, на коме је подржала поновну кандидатуру Крекића за начелника и листу за одборнике за Скупштину Модриче.

Она је напоменула да је Влада Републике Српске на простору ове општине уложила у претходним годинама близу 60.000.000 КМ, као и 12.000.000 КМ пласмана кроз Инвестиционо-развојну банку.

Цвијановићева је истакла да је Влада показала како се треба понашати у вријеме катастрофа и да је 2014. године и након поплаве дато Модричи 4.600.000 КМ средстава Фонда солидарност, обезбијеђени ваучери за угрожена домаћинства, те пружена подршка у санацији инфраструктуре.

"Овдје смо издвојили 1.600.000 КМ за стамбено збрињавање породица погинулих бораца, ратне војне инвалиде и демобилисане борце", напоменула је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за нечалника Модриче Младен Крекић рекао је да је ова странка са коалиционим партнерима у Модричи урадила много и то грађани ове општине требада препознају и потврде на изборима 2. октобра.

Крекић је рекао да очекује побједу СНСД, те позвао грађане и политичке странке које учествују на изборима, да до завршетка кампање покажу толеранцију и уважавање противника.

"Водили смо фер кампању и тако ће остати", поручио је Крекић.

Носилац листе СНСД-а за скупштину Модриче Никола Савић нагласио је да је листа СНСД-а састављена од квалитетних људи који имају шансу да освоје скупштинску већину, уз чију ће помоћ ће локална власт реализовати пројекте који су планирани Програмом СНСД-а за наредни мандат.

На трибини одржаној у друштвеном дому представљена је листа кандидата ове партије за скупштину Модриче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана