Цвијановић: Српску чува љубав њеног народа

Срна
Цвијановић: Српску чува љубав њеног народа

Бањалука - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је данас да Српску чува љубав њеног народа и снага институција, те да основни задатак свих треба бити мир и стабилност.

“Република Српска треба да траје вјечно и зато наше институције морамо чувати, а развијати и унапређивати Републику”, рекла је Цвијановићева у обраћању у Касарни “Козара” у Бањалуци на божићном пријему који организује Команда Шесте пјешадијске бригаде са командама и јединицама Оружаних снага БиХ.

Она је истакла да Српска поштује друге, али тражи поштовање за себе. “Важно је што /Трећи пјешадијски/ пук баштини традицију Војске Републике Српске и што заједно прослављамо наше празнике. Републике Српска је у срцима свих који имамо огромну вјеру и љубав за Републику”, рекла је Цвијановићева.

Она је поновила да је Република Српска економски и политички стабилна.

“За њен напредак сви заједнички морамо предано радити. Живјела Република Српска и сви ми са њом”, рекла је Цвијановићева.

Бивши замјеник министра одбране у Савјету министара Борис Јеринић каже да се радост Божића жели подијелити са свима јер је то празник љубави и мира.

“Велика част и задовољство је што обиљежавамо Божић са припадницима Трећег пјешадијског Република Српска пука Оружаних снага БиХ. Хвала вам за досадашњу сарадњу”, рекао је Јеринић.

Његово преосвештенство епископ бихаћко-петровачки Сергије благословио је божићну трпезу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана