Чубриловић честитао Дан државности Србије

Срна
Чубриловић честитао Дан државности Србије

Бањалука - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је предсједнику Србије Томиславу Николићу, предсједнику Народне скупштине Србије Маји Гојковић, премијеру Србије Александру Вучићу и свим грађанима Србије Сретење - Дан државности.

Чубриловић је истакао да су Република Српска и Србија повезане, не само добрим пријатељским, него и историјским, културним и братским везама, због чега је за грађане Републике Српске веома важно да Србија остане јака, просперитетна и демократска држава и покретач развоја цијелог региона.

"Увјерени смо у могућности интензивирања, унапређења и јачања сарадње Републике Српске и Србије у свим областима привреде, културе и друштвеног живота, у складу са Споразумом о специјалним и паралелним везама и Дејтонским мировним споразумом", наводи се у честитки Чубриловића.

Чубриловић је руководству и свим грађанима Србије пожелио да просперитетна и јака Србија буде симбол стабилности, мира и напретка цијелог региона.

У честитки генералном конзулу Србије у Бањалуци Владимиру Николићу Чубриловић је захвалио за професионална рад и коректну сарадњу запослених у Генералном конзулату са органима и институцијама Републике Српске, посебно са Народном скупштином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана