Чубриловић: Подршка општинском одбору странке на Сокоцу

Срна
Чубриловић: Подршка општинском одбору странке на Сокоцу

Соколац - Предсједник Демократског савеза /Демос/ Недељко Чубриловић разговарао је вечерас на Сокоцу са руководством Општинског одбора /ОО/ ове странке, у којој до краја марта треба да буде изабрано руководство у свим локалним заједницама у Српској.

Чубриловић је рекао Срни да је за Демос важно како становништво у овој регији реагује на нову политичку опцију и нагласио да ОО Соколац има неподијељену подршку странке.

Он је истакао да Демос има велику подршку грађана на терену и изразио наду да ће ту енергију задржати до локалних избора, који ће показати праву вриједност ове странке.

Чубриловић је рекао да ОО Демоса на Сокоцу добро сарађује са људима који намјеравају да чине већину у локалном парламенту, те изразио наду да ће представници ове странке успјети да се договоре са коалиционим партнерима.

Предсједник ОО Демоса Соколац Љубомир Ерић рекао је Срни да ова странка очекује велики прилив чланства и да већ има респектабилан број младих и образованих људи који јој се придружују, те настоји кадровски и бројчано ојачати.

Он је истакао да је анкета међу чланством показала да се 99 одсто ранијих чланова ДНС-а на Сокоцу изјаснило за Демос.

“Бићемо нови дах на овим просторима када је ријеч о политичком животу и политичка опција која већ сада показује снагу у свим сегментима политичког и друштвеног живота романијске регије”, нагласио је Ерић.

Он је додао да трећи долазак предсједника Демоса Недељка Чубриловића на Соколац од оснивачке скупштине у Општинском одбору ове странке доживљавају као вјетар у леђа за оно што раде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана