Čubrilović: DNS razmišlja o svom kandidatu za predsjednika Srpske

Srna
Čubrilović: DNS razmišlja o svom kandidatu za predsjednika Srpske

Banjaluka - Potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da ova stranka razmišlja da ima svog kandidata za predsjednika Republike Srpske na opštim izborima 2018. godine, kao i da očekuje podršku SNSD-a po ovom pitanju.

"To je stvar dogovora koalicije i o konačnom stavu o ovom pitanju je još prerano govoriti", izjavio je Čubrilović novinarima u Banjaluci.

Srpska iznad svake političke opcije

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da je Republika Srpska iznad svake političke opcije, iznad svake organizacije i svetinja za sve koji rade za nju."Dan Republike je jedan od najvažnijih datuma u istoriji srpskog naroda, koji će i ovaj put biti obilježen dostojanstveno, onako kako to Srpska zaslužuje", rekao je Čubrilović novinarima nakon prijema koji je povodom Dana Republike organizovao predsjednik Srpske Milorad Dodik.

Čubrilović je naglasio da je Narodna skupština sve svoje obaveze u ovoj godini završila onako kako je program rada zahtijevao.

"Nastavićemo istim tempom do kraja mandata ovog saziva parlamenta", poručio je Čubrilović.

Prijemu povodom Dana Republike prisustvovale su delegacije Narodne skupštine i Vijeća naroda, Vlade, predstavnici Republike Srpske u zajedničkim organima BiH, delegacije Ustavnog suda, pravosudnih organa, MUP-a, Ministarstva odbrane BiH, delegacije Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske, delegacije boračkih organizacija, delegacije penzionisanih generala Republike Srpske, delegacije Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske", delegacije udruženja vojnih penzionera Republike Srpske u Oružanim snagama BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana