Чубриловић: ДНС размишља о свом кандидату за предсједника Српске

Чубриловић: ДНС размишља о свом кандидату за предсједника Српске 28.12.2017 16:56 | Срна

Бањалука - Потпредсједник ДНС-а Недељко Чубриловић изјавио је да ова странка размишља да има свог кандидата за предсједника Републике Српске на општим изборима 2018. године, као и да очекује подршку СНСД-а по овом питању.

"То је ствар договора коалиције и о коначном ставу о овом питању је још прерано говорити", изјавио је Чубриловић новинарима у Бањалуци.

Српска изнад сваке политичке опције

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић изјавио је да је Република Српска изнад сваке политичке опције, изнад сваке организације и светиња за све који раде за њу."Дан Републике је један од најважнијих датума у историји српског народа, који ће и овај пут бити обиљежен достојанствено, онако како то Српска заслужује", рекао је Чубриловић новинарима након пријема који је поводом Дана Републике организовао предсједник Српске Милорад Додик.

Чубриловић је нагласио да је Народна скупштина све своје обавезе у овој години завршила онако како је програм рада захтијевао.

"Наставићемо истим темпом до краја мандата овог сазива парламента", поручио је Чубриловић.

Пријему поводом Дана Републике присуствовале су делегације Народне скупштине и Вијећа народа, Владе, представници Републике Српске у заједничким органима БиХ, делегације Уставног суда, правосудних органа, МУП-а, Министарства одбране БиХ, делегације Академије наука и умјетности Републике Српске, делегације борачких организација, делегације пензионисаних генерала Републике Српске, делегације Асоцијације "Ствараоци Републике Српске", делегације удружења војних пензионера Републике Српске у Оружаним снагама БиХ.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица