Чубриловић: ДНС ће и даље бити дио власти

Срна
Чубриловић: ДНС ће и даље бити дио власти

Котор Варош - Потпредсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Недељко Чубриловић поручио је вечерас у Котор Варошу на прослави Митровдана - крсне славе странке, да ће ДНС и даље бити дио власти јер је одговорном политиком према Републици Српској показао који су приоритети странке и у којем правцу ће дјеловати.

Чубриловић је честитао славу члановима и симпатизерима странке и поручио да традицију не треба прекидати.

“Желим вам да у нашем заштитнику Светом Димитрију и његовом искуству пронађете идеју за овоземаљски живот, али и да чувамо вјеру и празновање као што је он ширио хришћанство”, истакао је Чубриловић и додао да у највећим тешкоћама требамо бити људи.

Демократски народни савез је у Котор Варошу основан 2010. године и, према ријечима члана Општинског одбора Вање Купрешак, подршка грађана овој странци је све већа.

“Иза наших резултата је огроман рад, велика посвећеност и оданост политичким циљевима ДНС-а. У наредној години морамо уважавати шта грађани Републике Српске и локалне заједнице очекују од нас”, истакла је Купрешак и додала да је ДНС у локалном парламенту са четири одборника релевантан политички фактор.

Прослави Митровдана присуствовали су и министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић, помоћник министра за предшколско, основно и средње образовање у Влади Српске Радмила Коцић Ћућић, помоћник министра правде Слободан Зец, предсједник Регионалног одбора ДНС-а Дамир Ћопић, секретар министарства трговине и туризма Биљана Корићанац, начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, делегација Главног одбора ДНС-а, као и делегације одбора ДНС-а из Челинца и Бањалуке, бројни чланови странке са подручја Котор Вароша, локални привредници и гости.

Пригодан поклон, умјетничку слику аутора Бранка Русмира, оснивач ДНС-а у Котор Варошу Горан Ђурић уручио је потпредсједнику ДНС-а Недељку Чубриловићу.

Славски обред обавио је свештеник Дамир Врховац, а потом је услиједило ломљење славског колача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана