Čović u Moskvi na svjetskom prvenstvu, čestitka Makronu

Srna
Čović u Moskvi na svjetskom prvenstvu, čestitka Makronu

Sarajevo - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, koji je danas u Moskvi pratio finale Svjetskog fudbalskog prvenstva između Francuske i Hrvatske, čestitao je francuskom predsjedniku Emauelu Makronu na pobjedi ekipe njegove zemlje, koja je drugi put postala prvak svijeta u fudbalu.

Čović je istakao da je uspjeh hrvatske reprezentacije ujedno i uspjeh hrvatskog naroda u cjelini, koji je sa nestrpljenjem i radošću iščekivao nastup svoje reprezentacije i u BiH.


On je u razgovoru sa hrvatskim predsjednikom Kolindom Grabar Kitarović naglasio da je ovaj dan poseban i za Hrvate u BiH.

Čović je ovom prilikom zahvalio ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu za gostoprimstvo i sjajnu organizaciju prvenstva, ali i ruskom narodu koji je tokom takmičenja ugostio navijače iz cijelog svijeta, te pokazao dobronamjerno i prijateljsko lice, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Prema njegovim riječima, Moskva danas odiše kosmopolitskim i sportskim duhom, koji bez sumnje šalje pozitivnu sliku u cijeli svijet.

Čović je završnu utakmicu Svjetskog prvenstva u fudbalu pratio u društvu Putina, Makrona i Kitarovićeve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana