Cijeli odbor SNS-a prešao u SNSD

K. Ć.
Cijeli odbor SNS-a prešao u SNSD

Bratunac - Kompletan odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Bratuncu prešao je u SNSD, potvrdio je “Glasu Srpske” predsjednik bratunačkog SNS-a Petko Rankić na svečanoj sjednici, na kojoj su juče u novootvorenoj kancelariji potpisane pristupnice SNSD-u.

- Odlučili smo da u punom kapacitetu pređemo u SNSD jer smo uvjereni da će ta stranka, koja je mnogo organizovanija od svih drugih, postići zavidan rezultat na predstojećim opštim izborima - rekao je Rankić, koji je ocijenio da je takva odluka važna i za SNSD jer je SNS na posljednjim lokalnim izborima dobio 3.180 glasova.

On je najavio da će odbornici SNS-a, kojih u bratunačkoj Skupštini ima četiri, ubuduće djelovati u Klubu odbornika SNSD-a.

Šef Izbornog štaba SNSD-a Nedeljko Mlađenović rekao je da se u Bratuncu svakodnevno povećava članstvo te političke partije, zbog čega je otvorena još jedna kancelarija.

- Posebno mi je drago što su građani prepoznali da ovoj opštini može pomoći samo Vlada RS i što su se već opredijelili kome će dati svoje povjerenje na predstojećim izborima. Ovdje će sigurno pobijediti SNSD za sve nivoe vlasti jer su Vlada i predsjednik RS Milorad Dodik, ulažući godinama desetine miliona maraka u Bratunac, doprinijeli da ova opština  postane centar razvoja cijele regije - poručio je Mlađenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana