Четири посланика и једно министарство довољан разлог за славље Уједињене Српске

ATV
Четири посланика и једно министарство довољан разлог за славље Уједињене Српске

Бањалука - Три године постојања и рада Уједињене Српске је мали јубилеј, али смо за то вријеме постигли велике и значајне резултате, рекао је предсједник странке Ненад Стевандић на окупљању поводом прославе годишњице. Каже, имају довољно разлога за славље - освојили су четири посланичка мандата у Народној скупштини Републике Српске, добиће и једно министарство у Влади Српске.

“Хоћемо да учествујемо у Влади концепта, боље, брже Републике. Имамо за то велике шансе, јер имамо политику и на нивоу БиХ, на нивоу РС, имамо одличну репрезентацију, добре тимове. Које министарство и који људи, то ћемо одлучити касније,” каже Стевандић.    

Уједињеној Српској само се може честитати на активизму и политичким успјесима. Већ су успјели да артикулишу своје политичке поруке и активно учествују у процесу одлучивања, каже Жељка Цвијановић, предсједник Републике Српске и потпредсједник СНСД-а. 

“Ми ћемо са Уједињеном Српском, као једним од коалционих партнера, рачунати, наравно, на стабилност институција, на Владу коју ћемо ускоро успоставити, нову Владу. А цијенећи да су интереси Републике, наравно, јаке институције, наравно, функционалан буџет који извршава своје обавезе, политичка стабилност која ће нам омогућити да се бавимо развојем,” рекла је Цвијановићева. 

Ми смо развијали странку, повјерење наших чланова, симпатизера и бирача, кажу у Уједињеној Српској. Поручују да је вријеме након избора за многе политичке партије било период проблема и превирања, а за њих наставак позитивне кампање, долазак још више људи и јачање странке. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана