Čavić uvjeren u izbornu pobjedu

Srna
Čavić uvjeren u izbornu pobjedu

Banjaluka - Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić poručio je da je uvjeren u izbornu pobjedu Saveza za promjene u Banjaluci.

"Naša pobjeda je u stvari pobjeda poštenja, čestite i poštene Banjaluke koja hoće da se stvari mijenjaju i da ovo bude grad šansi za sve, a ne samo šansi za njihove - SNSD", istakao je Čavić večeras na završnoj tribini Saveza za promjene na tvrđavi Kastel u Banjaluci.


Čavić je rekao da je siguran da Banjaluka to razumije i da će 2. oktobra na izborima biti potvrđeno da je završen 19-godišnji period vladavine SNSD-a i njihovih kandidata koji su "sve ovo vrijeme vodili Banjaluku u zablude, a ne u razvoj i budućnost".

On je naveo da je prošlo vrijeme u kome su kandidati SNSD-a u dvije decenije vladavine svojim stalnim kampanjama i odnosom prema građanima kod svih ljudi budili nadu, a omogućavali napredak i korist samo svojim članovima.

"Iza nas je vrijeme u kome su banjalučki resursi bjesomučno korišteni za nekolicinu porodica okupljenih oko SNSD-a i Banjaluka koja je ostala bez brojnih resursa, sa gradskim budžetom i gradskim preduzećima pred bankrotom i ogromnim problemima koje prioritetno treba rješavati", istakao je Čavić.

Čavić je pozvao sve građane Banjaluke da izađu na izbore i glasaju za Savez za promjene.

Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić rekao je da SDS snažno stoji iza Dragana Čavića, kandidata Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke kojeg podržavaju i druge stranke članice Saveza, ali i najveći broj građana Banjaluke koji žele normalan živiot.

On je rekao da Savez za promjene poziva SNSD da se suoče sa istinom i da shvate da ničim neće promijeniti volju naroda i da je "najvažnije da trenutno odustanu od najprljavijih oblika kampanje, kao i od pokušaja falsifikovanja izbora", dodajući da to Savez za promjene neće prećutno prihvatiti.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da će ova stranka iskreno i jako podržati Čavića za budućeg gradonačelnika Banjaluke, pozvavši sve dobre ljude u Banjaluci da glasaju za Čavića i liste kandidata članica Saveza za promjene jer će tako pokazati da Banjaluka može biti bolje mjesto za život.

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić rekao je da PDP podržava Čavića zato što je odlučniji, energičniji, stabilniji, politički jači, samostalniji i zato što je čovjek koji poznaje Banjaluku.

On je rekao da vjeruje da će i lista PDP-a dobiti mnogo glasova zato što je vodi Zoran Talić, koji je mlad čovjek, a najveći opozicionar aktuelnoj vlasti u Banjaluci.

Predsjednik stranke Napredna Srpska Adam Šukalo rekao je da ova stranka daje punu podršku Čaviću, ističući da će 2. oktobra "simbolično otvoriti vrata Gradske uprave Banjaluci i pustiti dah slobode u zidine Gradske uprave koje su okovane korupcijom višegodišnje vladavine SNSD-a".

Nosilac liste NDP-a za Skupštinu grada Banjaluke Dragan Talić rekao je da je stanje u Banjaluci sazrelo da dođe do promjene i da Čavić postane novi gradonačelnik Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana