ЦИК наредио бројање гласачких листића на 27 бирачких мјеста у 21 граду

klix.ba
ЦИК наредио бројање гласачких листића на 27 бирачких мјеста у 21 граду

Сарајево - У току је процес утврђивања резултата Опћих избора 2018. године који подразумијева обједињавање резултата избора са редовних бирачких мјеста и резултата бројања гласачких листића у Главном центру за бројање.

У вези с тим, данас је Централна изборна комисија Босне и Херцеговине донијела наредбу Главном центру за бројање, да изврши бројање гласачких листића и утврди резултате избора на 27 бирачких мјеста из 21 граду или опћини и то за различите нивое власти, а у циљу правилног утврђивања резултата гласања, објавио је ЦИК БиХ на својој веб страници.

Иначе, 10, октобра главном центру за бројање гласова Централне изборне комисије БиХ у сарајевској дворани Зетра око 19 часова почело је бројање гласова.

У посљедњима данима дошло је до бројних реакција из појединих политичких странака у вези са изборном крађом, те је тражено да се изврши поновно бројање за поједина бирачка мјеста или нивое власти. Јучер је странка Народ и правда предала СИПА-и кривичне пријаве због сумње на изборну крађу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана