Bosić uvjeren u pobjedu SDS-a u Doboju

Srna
Bosić uvjeren u pobjedu SDS-a u Doboju

Doboj - Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Mladen Bosić rekao je večeras u Doboju da je uvjeren u pobjedu SDS-a i Obrena Petrovića za gradonačelnika.

"Rukovodstvo SDS-a u Doboju je na strani građana, rješava njihove probleme i bez podrške vlasti Republike Srspke uspijeva da se izbori sa svim nedaćama", rekao je Bosić na centralnoj predizbornoj tribini dobojskog SDS-a.


On je naveo da su izbori u Doboju već završeni i da će građani ponoviti podršku aktuelnoj vlasti, predvođenoj SDS-om, koja "okuplja patriote koji su to dokazali devedesetih godina prošlog vijeka".

Bosić je poručio da politika SDS-a hoće mir jer "Srbima treba vrijeme da razviju Republiku Srpsku i da se uhvate u koštac sa svim nevoljama, prvenstveno kriminalom".

Član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević rekla je da je uvjerena u pobjedu Petrovića, za koga je navela da je uspješno obnovio ovu lokalnu zajednicu nakon poplava iz 2014. godine.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić rekao je da je Doboj tvrđava SDS-a u Republici Srpskoj, koji će ovu lokalnu zajednicu razviti u moderan grad, dostojan njegovih građana.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja Obren Petrović rekao je da očekuje sigurnu pobjedu nakon koje će formirati stabilnu vlast i nastaviti započete aktivnosti.

"Ono što je vidljivo na terenu jeste da najviše radi SDS i da to vidi narod", rekao je Petrović, pozivajući i druge političke partije da se takmiče kroz rad i aktivnosti, a da najbolji pobijedi.

Centralna predizborna tribina dobojskog SDS-a održana je na Stadionu sportskih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana