Босић увјерен у побједу СДС-а у Добоју

Срна
Босић увјерен у побједу СДС-а у Добоју

Добој - Предсједник Српске демократске странке /СДС/ Младен Босић рекао је вечерас у Добоју да је увјерен у побједу СДС-а и Обрена Петровића за градоначелника.

"Руководство СДС-а у Добоју је на страни грађана, рјешава њихове проблеме и без подршке власти Републике Срспке успијева да се избори са свим недаћама", рекао је Босић на централној предизборној трибини добојског СДС-а.


Он је навео да су избори у Добоју већ завршени и да ће грађани поновити подршку актуелној власти, предвођеној СДС-ом, која "окупља патриоте који су то доказали деведесетих година прошлог вијека".

Босић је поручио да политика СДС-а хоће мир јер "Србима треба вријеме да развију Републику Српску и да се ухвате у коштац са свим невољама, првенствено криминалом".

Члан Предсједништва СДС-а Александра Пандуревић рекла је да је увјерена у побједу Петровића, за кога је навела да је успјешно обновио ову локалну заједницу након поплава из 2014. године.

Министар безбједности БиХ Драган Мектић рекао је да је Добој тврђава СДС-а у Републици Српској, који ће ову локалну заједницу развити у модеран град, достојан његових грађана.

Кандидат СДС-а за градоначелника Добоја Обрен Петровић рекао је да очекује сигурну побједу након које ће формирати стабилну власт и наставити започете активности.

"Оно што је видљиво на терену јесте да највише ради СДС и да то види народ", рекао је Петровић, позивајући и друге политичке партије да се такмиче кроз рад и активности, а да најбољи побиједи.

Централна предизборна трибина добојског СДС-а одржана је на Стадиону спортских игара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана