Bosić očekuje pobjedu Saveza za promjene

Srna
Bosić očekuje pobjedu Saveza za promjene

Teslić - Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Mladen Bosić očekuje u Tesliću pobjedu kandidata za načelnika opštine Saveza za promjene Milana Miličevića /SDS/.

"Miličević je jedan od najboljih načelnika opština u Republici Srpskoj, to je poznato u SDS-u, a vjerujem da je to stav i građana Teslića", rekao je Bosić na centralnoj predizbornoj tribini SDS-a u Tesliću.


Bosić očekuje pobjedu Miličevića i Saveza za promjene uprkos činjenici što je iza protivkandidata iz SNSD-a, kako je naveo, "čitava mašinerija Vlade Republike Srpske, koja zloupotrebljava zajedničke resurse".

On je poručio da će Miličević nastaviti da obavlja svoj posao najbolje što može i da je to njegov najbolji kvalitet.

Član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević ocijenila je da će Teslić ostati bastion ove stranke zahvaljujući kvalitetnom radu Miličevića.

"Teslićani, kao i svi građani Republike Srpske imaju milijardu i dvjesta razloga da ne glasaju za gospodina Dragana Bogdanića koji je uništio zdravstveni sistem Republike Srpske i za to mu građani Teslića ne daju da uništi Teslić", rekla je Pandurevićeva.

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak kaže da ova partija podržava zajedničkog kandidata Miličevića, uvjeren da večerašnji skup potvrđuje da je stvar oko izbora načelnika opštine završena.

"Očigledno da je Savez za promjene pred velikim trijumfom", rekao je Crnadak i ukazao na doprinos lokalnog odbora PDP-a od kojeg očekuje do sada najbolje izborne rezultate u Tesliću.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine ispred Saveza za promjene Milan Miličević podsjetio je na velike pomake u ovoj lokalnoj zajednici tokom četiri godine njegovog upravljanja i Teslić svrstali među najperspektivinije opštine u Republici Srpskoj.

Miličević je zahvalio koalicionim partnerima na podršci i poručio građanima da izađu na izbore i podrže bolji Teslić, kako bi se napravio grad budućnosti do 2020. godine.

Miličević je dobio podršku NDP-a, PDP-a, Radničke partije, Srpske napredne stranke, Ekološke demokratske stranke, SDP-a, HDZ-a 1990 i Udruženja Hrvata "Naša ognjišta".

Centralna predizborna tribina teslićkog SDS-a, na kojem su predstavljeni kandidati ove partije za odbornike u lokalnoj skupštini, održana je na gradskom Trgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana