Borenović: Biće nastavljena reorganizacija partije

Srna
Borenović: Biće nastavljena reorganizacija partije

Banjaluka - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da će biti nastavljena reorganizacija partije, uz pomoć Radne grupe koja će do maja voditi određene aktivnosti u Banjaluci, Prijedoru, Zvorniku i Doboju.

On je dodao da je Radna grupa, na čijem čelu je Igor Crnadak, zadužena za popravljanje rezultata u Banjaluci, a nakon odlaska predsjednika Gradskog odbora PDP-a Zorana Talića preuzeće i aktivnosti u vezi sa političkim djelovanjem u Banjaluci.


Borenović je dodao da ne zna ko će biti predsjednik banjalučkog Gradskog odbora, ali da to sigurno neće biti Draško Stanivuković, jer on nema te ambicije.

"On stavove iskazuje u gradskom parlamentu i pokazao je da nije taj koga su prozivali da će prvi otići u SNSD, kao što su to uradili oni od kojih se to nije očekivalo", mišljenja je Borenović.

Komentarišući Talićevo napuštanje PDP-a, Borenović kaže da ga nakon odlaska Marinka Umičevića ništa ne može iznenaditi ali da je nekorektno ne doći na sastanak partije, već odluku o odlasku saopštiti u medijima.

"Govoriti u pismu o preuzimanju Banjaluke u lošem stanju, a biti moj najbliži saradnik i podpredsjednik partije je nekorektno. Pošto je pismo upućeno lično protiv mene i govori da sam kriv za kadrovsku politiku partije, a u isto vrijeme znajući da sam u posljednjih godinu imao samo jedno kadrovsko rješenje za Aleksandra Zolaka, direktora Agencije za lijekove, a koji je došao na prijedlog gospodina Talića", kaže Borenović, prenose "Nezavisne novine".

PDP nedavno su napustili banjalučki odbornici Zoran Talić i Tatjana Čičić Odžaković. Talić je u otvorenom pismu PDP nazvao "političkom ljušturom nekadašnje partije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana