Бореновић: Биће настављена реорганизација партије

Срна
Бореновић: Биће настављена реорганизација партије

Бањалука - Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да ће бити настављена реорганизација партије, уз помоћ Радне групе која ће до маја водити одређене активности у Бањалуци, Приједору, Зворнику и Добоју.

Он је додао да је Радна група, на чијем челу је Игор Црнадак, задужена за поправљање резултата у Бањалуци, а након одласка предсједника Градског одбора ПДП-а Зорана Талића преузеће и активности у вези са политичким дјеловањем у Бањалуци.


Бореновић је додао да не зна ко ће бити предсједник бањалучког Градског одбора, али да то сигурно неће бити Драшко Станивуковић, јер он нема те амбиције.

"Он ставове исказује у градском парламенту и показао је да није тај кога су прозивали да ће први отићи у СНСД, као што су то урадили они од којих се то није очекивало", мишљења је Бореновић.

Коментаришући Талићево напуштање ПДП-а, Бореновић каже да га након одласка Маринка Умичевића ништа не може изненадити али да је некоректно не доћи на састанак партије, већ одлуку о одласку саопштити у медијима.

"Говорити у писму о преузимању Бањалуке у лошем стању, а бити мој најближи сарадник и подпредсједник партије је некоректно. Пошто је писмо упућено лично против мене и говори да сам крив за кадровску политику партије, а у исто вријеме знајући да сам у посљедњих годину имао само једно кадровско рјешење за Александра Золака, директора Агенције за лијекове, а који је дошао на приједлог господина Талића", каже Бореновић, преносе "Независне новине".

ПДП недавно су напустили бањалучки одборници Зоран Талић и Татјана Чичић Оџаковић. Талић је у отвореном писму ПДП назвао "политичком љуштуром некадашње партије".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана