Богданић: У позадини напада политички мотив

Срна
Богданић: У позадини напада политички мотив

Добој - Предсједник Општинског одбора СНСД-а Теслић Драган Богданић оцијенио је да данашњи напад на њега у Теслићу има политички мотив, наводећи да нападач Илија Павловић припада криминалном миљеу.

"Ја сам на тротоару разговарао са пријатељем, Павловић је изашао из возила и одмах почео да ме вријеђа, ударио ме је, од ударца сам пао, онако кратко онесвијештен сам устао, он је наставио са пријетњом да ће ме буквално физички ликвидирати и то није од јуче", рекао је Богданић новинарима, након што је дао изјаву у Окружном тужилаштву у Добоју.

Он је навео да му је Павловић и раније пријетио, о чему су обавијештене надлежне институције.

"То су људи који су за новац спремни све да ураде. Мислим да сам био праћен пошто су била двојица и да се знало гдје ћу ја бити. Много је коинциденција да би било случајно", рекао је Богданић.

Он је навео да је због ударца у главу и пада био код неуролога.

Богданић је истакао да наставља са својим политичким радом, упркос свим дешавањима и пријетњама.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да је у Теслићу пријављено да је данас лице чији су иницијали И.П. /56/ из Теслића након вербалне пријетње физички напало суграђанина чији су иницијали Д.Б. /54/.

Након напада који се догодио око 12.00 часова у Улици Светог Саве, лицу Д.Б. је указана љекарска помоћ у Дому здравља Теслић, одакле је упућено у добојску болницу ради даљег указивања љекарске помоћи и евентуалног изјашњавања о степену задобијених повреда, истакли су из полиције.

У саопштењу је наведено да је у току рад по овој пријави, а о свему је обавијештен дежурни окружни тужилац, под чијим надзором се предузимају даље мјере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана