Бесплатно зимовање на Златибору за примјерне ученике из Сребренице

Бесплатно зимовање на Златибору за примјерне ученике из Сребренице 02.01.2018 13:04 | Глас Српске

Сребреница - За стотину најбољих и ученика са најмање изостанака са наставе из Прве основне школе и Средњошколског центра Сребреница биће организовано седмодневно бесплатно зимовање на Златибору, изјавио је директор Средњошколског центра Момчило Цвјетиновић.

Ученици ће на зимовање организовано отпутовати 14. јануара.

Ово зимовање је награда примјерним ученицима и подстицај за добре резултате у учењу и владању.

Зимовање је обезбиједио начелник сребреничке општине Младен Грујичић захваљујући доброј сарадњи и подршци Милана Стаматовића, предсједника Скупштине општине Чајетина, којој припада туристички центар Златибор.

Ово је друга година да најбољи сребренички ученици бесплатно зимују на Златибору.

Осим најуспјешнијих ученика за које се организује зимовање, прошлог љета је организовано бесплатно љетовање и припреме млађих категорија сребреничких кошаркаша и чланова Српског културно-умјетничког друштва "Свети деспот Стефан Лазаревић".

Дјеца из Сребренице се током боравка на Златибору друже и са вршњацима из Чајетине, учествују у различитим програмима и планирају заједничке пројекте и начине сарадње, што је један од циљева и смисао паралелних веза између Републике Српске и Србије, односно српског народа са обје стране Дрине.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица