Зомби нација: Ким их наводно убије, а они оживе

Агенције
Зомби нација: Ким их наводно убије, а они оживе

Сjевернокорејски лидер Ким Џонг Ун познат је по наводним бизарним погубљењима неистомишљеника, али све чешће се дешава да стварност демантује тај имиџ.

Сјевернокорејска поп звезда Хјон Сонг Вол снимљена је жива и здрава 2014. године, иако је наводно годину дана раније јавно погубљена стрељањем, заједно с групом пјевача, музичара и плесача.

Та група наводно је била оптужена да су снимили своје оргије и снимак онда продавали. Ипак, Хјон Сонг Вол, с којом је Ким Џонг Ун наводно био у романтичној вези, недавно се поново појавила у јавности, када је разгледала локације предстојећих Олимпијских игара у Јужној Кореји.

Командант сјевернокорејске армије Ри Јонг Гил наводно је погубљен 2016. године због „злоупотребе власти и корупције", али једини проблем је у томе што се неколико мјесеци касније Гил изгледа „вратио из мртвих". Он се, наиме, у мају прошле године појавио међу водећим функционерима на Конгресу Радничке партије.

Ким је наводно извршио и егзекуцију свог ујака Џанг Сонг Таека 2014. године и то тако што је на њега наводно пустио чопор 120 изгладнелих паса. Испоставило се да вијест потиче са сатиричног кинеског сајта…

На Кимовој мети се наводно нашла и његова тетка Ким Кјонг Хуи, која је према тим наводима отрована.

Ипак, и за те наводе се испоставило да су лажни, јер се она прошле године појавила у јавности жива и здрава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана