Злочин у Великој Британији: Ухапшен због убиства младића из БиХ

Злочин у Великој Британији: Ухапшен због убиства младића из БиХ 10.11.2017 00:04 | nezavisne.com

Лондон - Британска полиција ухапсила је тридесетседмогодишњег мушкарца осумњиченог за убиство, након што је на на шинама код жељезничке станице Нокхолт у граду Кенту пронађено тијело Самира Драгановића (23), који има коријене из Кључа.

Британски медији објавили су и прву фотографију Самира Драгановића, који је у недјељу увече убијен на жељезничкој станици Нокхолт, у близини Орпингтона. Како преносе медији, он је био радник у престижној компанији за унутрашњи дизајн и био је омиљен међу колегама.

И док се првобитно вјеровало да га је ударио воз, полиција је на основу прегледа надзорних камера примијетила да је жртва бјежала од човјека који га је јурио по жељезничким шинама. Након неког времена камера је снимила тог човјека како брзим корацима напушта станицу.

Британски медији преносе да је Драгановић рођен у Лондону, те да је син избјеглица из БиХ.

"Он је био најбоља особа, био је толико мотивисан да ради овдје и свој посао је фантастично обављао", рекао је његов радни колега.

Тај колега је рекао да је Драгановић човјек који се рађа једном у милион.

"Од свих људи које сам упознао у свом животу, за њега могу рећи да је био небрушени дијамант. Надам се да ће правда изаћи на видјело. Неизмјерно ће нам недостајати", рекао је овај колега.

Породични пријатељ о свему овоме каже да не могу повезати зашто је Драгановић био на станици кобне ноћи.

"Његова родбина у БиХ је скрхана", каже тај мушкарац.

Детективи истовремено истражују још један напад који се десио у близини Нокхолт станице раније тог дана и вјерују да тај напад може бити повезан са убиством.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица