Убила сина од осам месеци јер јој је свекар силовао ћерку

Агенције
Убила сина од осам месеци јер јој је свекар силовао ћерку

Беч - Истрага која је вођена у Бечу након што је мајка (38) пореклом из Србије у болници Донаушпитал убила осмомјесечног сина Теодора, а потом себи пререзала вене, открила је језиве детаље.

Злочин се догодио 3. јануара, а позадина, као и мотив, овог језивог чина може бити монструозно сазнање да је деда силовао четворогодишњу ћерку несрећне жене.

Како су аустријски медији објавили, у понедељак је ухапшен женин свекар због сумње да је сексуално злостављао своју четворогодишњу унуку.

"Све се открило када је жена са своје двоје дјеце примљена у бечку болницу јер се мали Теодор лоше осјећао", пишу аустријски медији.

Послије прегледа љекари су посумњали да и са дјевојчицом нешто није у реду, а убрзо су послије разговора били увјерени да је сексуално злостављана.

Одмах је позвана и полиција, када је откривена стравична истина да је деда силовао своју унуку - рекао је за локалне медије извор близак истрази.

Он је додао и да се деда, пензионисани виши службеник у министарству, сексуално иживљавао над дјететом током божићних празника.

"Када је сазнала шта се десило, овој мајци се свијет срушио. Она је очигледно у тренутку нервног растројства у болничкој соби угушила јастуком сина и побјегла. Међутим, пронашла ју је једна медицинска сестра са пресеченим венама. Она је спасена и смештена на психијатрију и више није у животној опасности", објаснио је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана