U Njemačkoj poginuo državljanin BiH, pet povrijeđenih

nezavisne.com
U Njemačkoj poginuo državljanin BiH, pet povrijeđenih

Mindelhajm - U saobraćajnoj nesreći u ranim jutarnjim časovima u petak pored njemačkog grada Mindelhajma poginuo je državljanin BiH, dok ih je petoro teško povrijeđeno, javili su njemački mediji.

Prema tim informacijama, do nesreće je došlo kada je kombi sa švajcarskim registarskim oznakama, kojim je upravljao poginuli 56-godišnji bh. državljanin, pri punoj brzini bez kočenja naletio na teretnjak, a nakon toga i skliznuo s ceste. Vozač kombija je umro od posljedica priklještenja između svog sjedišta i karoserije kombija, a spasioci, koji su izašli na lice mjesta, nisu uspjeli da ga izbave na vrijeme. Istovremeno, kako je navedeno, vozač i suvozač kamiona nisu pretrpjeli nikakve povrede, a suputnici u kombiju imali su između 20 i 56 godina.

Mediji javljaju da su uviđaj i izvlačenje povrijeđenih trajali duže od tri sata, a svo to vrijeme saobraćaj je bio potpuno zaustavljen.

Iako o uzrocima nesreće nisu saopšteni nikakvi detalji, pretpostavlja se da su joj kumovali loše vrijeme, kiša i skliska cesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana