Трампу “пријети” импичмент: Смијените ме и сви ћете бити сиромашни

Трампу “пријети” импичмент: Смијените ме и сви ћете бити сиромашни 23.08.2018 21:30 | B92

Вашингтон - Амерички предсједник Доналд Трамп изјавио је да ће сви да буду врло сиромашни када би дошло до тога да он буде смијењен.

Он је на спекулације о томе да ће доћи до импичмента рекао да би тако нешто нанијело штету економији.

У интервјуу за “Fox & Friends”, рекао је да би се тако срушиле берзе и “сви би били веома сиромашни”.

“Не знам зашто бисте смијенили неког ко ради одличан посао. Кад би ме смијенили с власти, мислим да би дошло до слома берзе, сви би били веома сиромашни”, договорио је Трамп на питање сматра ли да би га демократе покушале смијенити када би добили контролу над Конгресом.

“Без оваквог размишљања видјели бисте невјероватне бројке”, рекао је Трамп.

Он је изјавио да би свом предсједничком мандате дао оцјену пет плус јер је успјешно именова Нила Горсача за судију Врховног суда и предвидио да ће Брет Кавана такође да буде потврђен за судију.

“Дајем 5+ (А+). Мислим да ниједан предсједник никада није учинио то што сам ја учинио. Нису прошле ни двије године. Највеће пореске олакшице у историји. Ускоро двојица невјероватних судија. Погледајте шта смо урадили са законима, економија је најбоља у историји. Једина ствар која ми лоше иде је чињеница да ме медији не покривају поштено”, рекао је Трамп, преноси ЦНН.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица