Трамп: Сумњам да би се Опра кандидовала, али побиједио бих и њу

Агенције
Трамп: Сумњам да би се Опра кандидовала, али побиједио бих и њу

Вашингтон - Предсједник САД Доналда Трамп сматра да би побиједио познату водитељку Опру Винфри на предсједничким изборима, али је додао да не вјерује да би она учествовала у тој трци.

Трамп је данас у Бијелој кући, током разговора са члановима Конгреса о имиграцији, рекао да Опру добро познаје и да не вјерује да би се кандидовала.

Додао је да се појавио у једном од њених посљедњих шоу-програма и да је зна "врло добро", преноси АП.

ЦНН је јуче објавио, позивајући се на њена два "блиска пријатеља", да Опра Винфри "активно размишља" да се кандидује на предсједничким изборима у САД 2020. године.

ЦНН је разговарао с пријатељима водитељке, који су тражили да остану анонимни како би могли да "отворено говоре", након што је претходне вечери одржала, како се наводи, "изузетан говор" на додјели Златног глобуса, а који је изазвао спекулације о њеној кандидатури за предсједника.

Према њиховим ријечима, Опру Винфри поједини пријатељи приватно наговарају уђе у трку за предсједника, а један од извора ЦНН рекао је да ти разговори трају већ неколико мјесеци, али је додао да Винфри још није одлучила да ли ће то и учинити.

Водитељка је одржала говор на додјели Златног глобуса, послије чега су се појавиле спекулације да би она требало да се кандидује за предсједника.

У међувремену, друштвене мреже је преплавио снимак Трамповог гостовања у емисији ЦНН 1999. године, када је на питање водитеља Ларија Кинга ко би за њега био потпредсједник САД "из снова", Трамп одмах помислио на - Опру Винфри.

"Опра би увијек била мој први избор... То је заиста сјајна жена, неко посебан... Ако би се икада нашла на том положају, била би фантастична. Популарна је, бриљантна, дивна жена", одговорио је тада Трамп, који се у то вријеме успешно бавио некретнинама.

Такође, направио је тада поређење између Винфри и самог себе, рекавши да би "она била слична њему, јер имају много тога заједничког".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана