Трамп: Русија ће више поштовати Америку са мном на челу

Срна
Трамп: Русија ће више поштовати Америку са мном на челу

Њујорк - Новоизабрани предсједник САД Доналд Трамп сматра да ће Русија и друге земље имати веће поштовање према Америци када је он буде водио него док су је водили други.

На птање новинара какву поруку има за руског предсједника Владимира Путина у вези хаковања имејлова Хилари Клинтон за које ФБИ каже да долази из Русије, Трамп је рекао да "не би требао то да ради и неће то радити".


"Русија и друге земље ће имати веће поштовање према нашој земљи када је ја будем водио него док су је водили други", рекао је Трамп на конференцији за новинаре у Њујорку.

Он је додао да се све то догодило зато што САД немају ефикасну одбрану, преноси "Мирор".

"Водили су нас људи који појма немају шта раде", рекао је Трамп.

Америка би се могла удружити са Русијом како би сломили "Исламску државу"

Новоизабрани предсједник САД Доналд Трамп изјавио је данас да би се САД могле удружити са Русијом како би сломили "Исламску државу".Русија може да помогне САД у борби против терористичке групе "Исламска држава", рекао је Доналд Трамп на конференцији за новинаре у Њујорку.

"Ако погледате, Обамина администрација је створила ову терористичку групу тако што је напустила територију у погрешно вријеме. Остала је празнина у којој је жИсламске државаж формирана", рекао је Трамп, преноси "Спутњик".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана