Србин на мотору убијен у сачекуши у Јужној Африци

Срна
Србин на мотору убијен у сачекуши у Јужној Африци

Јоханесбург - Југослав С. (51) из Београда убијен је у Јоханесбургу у Јужној Африци у суботу прије подне.

Како незванично сазнају “Новости”, према посљедњим информацијама из истраге, како преносе тамошњи медији, мотиви ове сачекуше и даље нису познати. Двојица нападача су осумњичена да су излетјела из аутомобила и изрешетала жртву која је у том тренутку управљала мотором.

Убиство се догодило око 10.30 ујутру у Рудепурту, дијелу Јоханесбурга. Према ријечима свједока, из аутомобила су изашла двојица мушкараца обучена у црно, са рукавицама и наочарима.

“Чуо сам шест хитаца. Један човек је пуцао у другог, када се овај срушио. Потом је нападач сјео у кола, а из њих је изашао други, који је наставио да решета особу на земљи - испричао је очевидац за Нењс24, који није желио да открива идентитет плашећи се одмазде.

На улици је у том тренутку било више људи, а један пролазник је наводно сликао аутомобил којим су се убице одвезле. Након што је примијетио да их фотографише, нападач му је показао - средњи прст.

Екипа Хитне помоћи је стигла послије десетак минута, али Југославу С. није било спаса. Интензивно се трага за осумњиченима, а медији спекулишу да је ријеч о четворици организатора ове ликвидације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана