Секси селфијима дижу морал израелским војницима ФОТO

thedailybeast.com
Секси селфијима дижу морал израелским војницима ФОТO

Секс је одувијек био роба која се најбоље продаје. То су схватиле и израелске дјевојке које су, по узору на пинап дјевојке из пређашњих ратова, одлучиле да својим голим тијелима подигну морал израелским војницима.

Постери згодних дјевојака висили су у кућама, возилима и војничким касарнама, а поглед на њих војницима измученим у борбама одмах би враћао снагу.  

Данас у ери друштвених мрежа ствар је много једноставнија. Наиме, Гавријел Бејо (27) који се иначе бави маркетингом, покренуо је Фејсбук страницу подршке израелској војсци (IDF) која је за само два дана сакупила 16.000 лајкова, а на којој се дjевојке не стиде да отворено покажу своје тjелесне атрибуте на којима исписују поруке подршке.

Како каже, на идеју је дошао да би подстакао изреалску војску која води борбе у појасу Газе и да "прослави израелску борбу за слободу". 

- Сjетио сам се оних пинап дjевојака из свjетских ратова па сам одлучио да урадим исто. Срећом, око себе имам лепих другарица које су одмах пристале да се фотографишу и пошаљу поруку. Желим да осветлм IDF (Israel Defense Forces) и Израел јер су ових дана суморно приказани - прича Гавријел.  

У овом, у најмање уврнутом обрту, људи су почели да каче голе селфије у којима мјешају љубав и мржњу (и наравно секс) као подршку својој држави и мушкарцима који се боре за њу.  

- Драги израелски војници, сакупили смо се као чин поштовања према вама. Не морате да чекате 72 ружне дјевице, ви сте наши хероји. Љепота израеслких дјевојака чека на вас, овдје код куће. Вратите нам се - пише на страници.  

На страници има и монтажа ракетних напада, али свакако највише пажње привлаче секси селфији дјевојака које своје груди и задњице "украшавају" натписима као што су "I <3 (love) IDF" и "Fuck Hamas". 

Гавријел је добио и повратне реакције од војника чије поруке је са хебрејског превео на енглески и окачио на страницу. 

- Ваша страница постала је главна тема у нашој борбеној јединици. Нисте ни свjесни колико ваша љубав и подршка утиче на наше дужности војника - још је једна од повратних порука - рекао је један од воjника.

Гавријел Бејо покренуо је и страницу за мушкарце који желе да се скину у знак подршке израелској војсци, али ова страница привукла је много мање пажње и сакупила далеко мање лајкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана