Rajder lista Hilari Klinton kao pop zvijezde

Tanjug
Rajder lista Hilari Klinton kao pop zvijezde

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton ponaša se kao prava rok zvijezda, uslovljavajući svoja predavanja specifičnim zahtjevima, piše danas Vašington post.

Klinton, koju već svi vide kao demokratskog kandidata u trci za Bijelu kuću 2016, za predavanje koje je prošlog marta održala na Kalifornijskom univerzitetu u Los Anđelesu (UCLA) ne samo da je tražila, i dobila, 240.000 dolara već je postavila i nekoliko detaljno navedenih zahtjeva.

Iz mejlova koje su njen štab i univerzitet razmjenili tokom pripreme predavanja, a do kojih je došao vašingtonski list, saznaje se da je 67-godišnja političarka insistirala da joj se obezbjedi kompjuter i skener (koji je kupljen za tu priliku), a od hrane humus, morske plodove, sjeckano voće i kanada draj bez šećera.

Čak i podijum sa kog je trebalo da se obrati publici morao je u zadnji čas da bude promjenjen. Ekipa bivše prve dame SAD je išla do takvih detalja da je zahtjevala i posebnu boju i stil fotelja, sa naglaskom na jastuke koji su morali da budu četvrtasti i čvrsti kako Klinton ne bi u njih propadala.

Problem je postavljala i dodjela medalje koja je trebalo da joj se uruči u kutiji, a nikako da joj se kači oko vrata.

I sve to za pola sata govora, navodi Vašington post, poredivši Klinton sa kapricioznim holivudskim divama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana