Рајдер листа Хилари Клинтон као поп звијезде

Танјуг
Рајдер листа Хилари Клинтон као поп звијезде

Бивша америчка државна секретарка Хилари Клинтон понаша се као права рок звијезда, условљавајући своја предавања специфичним захтјевима, пише данас Вашингтон пост.

Клинтон, коју већ сви виде као демократског кандидата у трци за Бијелу кућу 2016, за предавање које је прошлог марта одржала на Калифорнијском универзитету у Лос Анђелесу (UCLA) не само да је тражила, и добила, 240.000 долара већ је поставила и неколико детаљно наведених захтjева.

Из мејлова које су њен штаб и универзитет размjенили током припреме предавања, а до којих је дошао вашингтонски лист, сазнаје се да је 67-годишња политичарка инсистирала да јој се обезбjеди компјутер и скенер (који је купљен за ту прилику), а од хране хумус, морске плодове, сjецкано воће и канада драј без шећера.

Чак и подијум са ког је требало да се обрати публици морао је у задњи час да буде промjењен. Екипа бивше прве даме САД је ишла до таквих детаља да је захтjевала и посебну боју и стил фотеља, са нагласком на јастуке који су морали да буду четвртасти и чврсти како Клинтон не би у њих пропадала.

Проблем је постављала и додjела медаље која је требало да јој се уручи у кутији, а никако да јој се качи око врата.

И све то за пола сата говора, наводи Вашингтон пост, поредивши Клинтон са каприциозним холивудским дивама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана