Путин: Стране службе се уплићу у унутрашња питања Русије

Срна
Путин: Стране службе се уплићу у унутрашња питања Русије

Москва - Руски предсједник Владимир Путин оптужио је стране обавјештајне службе за покушаје уплитања у унутрашња питања Русије.

Путин је рекао да руска обавјештајна служба треба да сузбије активности страних специјалних служби које покушавају да појачају своје присуство у Русији, што, како каже, није тајна.

Руски предсједник је позвао специјалне службе да наставе са систематским и упорним радом у борби против тероризма и с циљем јачања руских граница.

„Неопходно је оснажити и спољну и унутрашњу безбједност, радити на уништењу финансијске и регрутацијске мреже криминалаца, борити се против покушаја екстремиста и радикала да утичу на младе људе, против ширења идеологије мржње, вјерске нетолеранције и агресивног национализма“, рекао је Путин, пренио је „Спутњик“.

Говорећи на свечаној вечери посвећеној Дану запослених у безбједносним органима, Путин је рекао да ће Русија наставити да одлучно елиминише упоришта међународног тероризма и да ће сарађивати са другим земљама у борби против ове глобалне опасности

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана