Порно-глумица у споту америчког председничког кандидата VIDEO

Агенције
Порно-глумица у споту америчког председничког кандидата VIDEO

Предсједничка кампања америчког републиканског сенатора Теда Круза ове недјеље је обиљежена непријатним сазнањем о глумици која се појављује у посљедњем пропагандном споту.

Након што је спот објављен, убрзо је повучен због чињенице да је једна од учесница заправо Ејми Линдзи која се која се у прошлости бавила снимањем порно филмова.


Иако се Линдзи појављивала и у популарним америчким ТВ серијама као што су "Стар трек" и "Пацифик Блу", тим који је задужен за Крузову предсједничку кампању није дуго размишљао о повлачењу спота са екрана широм САД.

"Глумица се јавила на оглас за аудицију, задовољила је критеријуме и добила посао. Нажалост, њена прошлост није анализирана. Да смо имали податке њене цјелокупне филмографије, не бисмо дозволили да се појави у реклами", рекла је Крузова портпаролка за кампању Кетрин Фрејжер.

Ипак, једноставним кликом на име Ејми Линдзи на страници ИМДб долази се до цјелокупне филмографије коју чини не баш мали број софт порно-филмова. Глумица је убрзо реаговала на свом Твитер профилу објављивањем поруке да је разочарана уклањањем спота.

Круз се нашао на мети критике не због запослења порно глумице, него због чињенице да је његов тим уклонио спот дискриминишући особу због њене каријере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана