Мушкарац убијен из снајпера послије сахране у Сопоту, на сахрани били Кустурица, Чола и Брега

Блиц
Мушкарац убијен из снајпера послије сахране у Сопоту, на сахрани били Кустурица, Чола и Брега

Београд, Сопот - Мушкарац Миломир Јовановић (45) убијен је данас хицем из ватреног оружја, највјероватније из снајпера на месном гробљу у Сопоту, гдје је присуствовао сахрани!

Како сазнаје Блиц, полиција је врло брзо идентификовала убијеног, који од раније има кривични досије, док се за убицом још трага.

Јовановић је упуцан након сахране покојниког Новака Тодоровића, док је прилазио свом џипу.

- До пуцњаве је дошло око 14.10 сати. Мушкарац је мртав довезен у Дом здравља у Сопоту - кажу из Хитне помоћи у овом мјесту.

Јовановић је иначе у родном Вранићу познат као особа, која се деведестих бавила довођењем дјевојака из Русије, а у посљедње вријеме се, према оперативним подацима полиције, доводи у везу са дистрибуцијом наркотика на Новом Београду.

- Његов брат је пре шест месеци нестао, и од тада му се губи сваки траг - каже за "Блиц" извор упућен у истрагу, која је поводом овог случаја подигнута на највиши ниво приоритета.

Још није познато да ли полиција зна ко је убица, али он за сада није ухапшен.

- Када су одјекнули хици, избио је општи хаос. Пуно људи је било на сахрани. Сви су у секунди буквално залегли, а затим су се разбежали. Тренутно Хитна помоћ у Сопоту има пуне руке посла, јер је многима који су били на сахрани, која се претворила у мафијашки обрачун, позлило - каже за "Блиц" један од мјештана, који је био на сахрани Тодоровића.

Новак Тодоровић, који је данас сахрањен један је од виђенијих Сарајлија, који се још прије рата преселио у Сопот. И он и брат Новица, познатији као Профа успјели су да тај имиџ одрже и у Младеновцу, гдје им је била база послова, али и у Србији.

На сахрани Кустурица, Чолић, Бреговићев брат

На сахрани код Тодоровића, опроштајни говор држао је Емир Кустурица, а међу присутнима су били и Здравко Чолић, и брат Горана Берговића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана